divendres, 26 de març de 2021

Petjades, 26 de març

Aquesta setmana hem començat, com sempre, preparant una cadira per al nostre amic Jesús. A més, sentim la seva presència amb la llum d'una espelma. Ja sabem que a Jesús li encanta estar amb nosaltres. Hem tancat els ulls i hem parlat una estoneta amb ell, donant-li les gràcies i demanant que ens ajudi a tenir una bona actitud amb tothom.

Hem recordat la paràbola del fill pròdig i hem aprofundit sobre el que és una paràbola. Aquesta setmana hem treballat sobre la paràbola de l'ovella perduda. Aquesta història ens fa reflexionar sobre l'amor que té el pastor per les seves ovelles, així com Jesús ens estima a tots nosaltres. Hem vist una cançó molt guapa sobre aquesta paràbola que ens ha divertit moltíssim. Tant, que hem demanat veure-la dues vegades!!.

I per acomiadar-nos hem parlat que queda molt poquet per la Setmana Santa i per això hem tengut aquesta setmana una celebració molt especial que hem comentat i recordat amb carinyo. I així, amb il·lusió, ens hem acomiadat fins després de vacances.