dilluns, 19 d’abril de 2021

Petjades, 16 d'abril

 Aquesta setmana ens hem tornat a retrobar després de les vacances de Setmana Santa. Hem començat parlant de com hem viscut aquests dies, amb temps per tot, família, aire lliure, rebosteria i també per dedicar estones a recordar i parlar amb Jesús, el nostre amic. Hem tancat els ulls i li hem dedicat unes paraules d'agraïment.

Hem recordat que Jesús va morir un divendres, i les catequistes ens han contat com va succeir tot després de la seva mort i resurrecció. Per acompanyar aquesta explicació hem escoltat una cançó i hem vist un vídeo molt alegre que es diu: "Resucitó".

Ens han explicat com celebram nosaltres els cristians aquesta resurrecció, el que significa per a nosaltres. També hem parlat del ciri Pasqual, i el que signifiquen els símbols que estan representats en aquest ciri. Hem quedat que tots els que vagin a l'església aquest cap de setmana ens fixarem en aquests símbols, que ara sabem que significa que Jesús està present entre nosaltres, ara i per tota l'eternitat. Ens recorda que Ell és el principi i el fi de totes les coses.

Per entendre que Jesús està entre nosaltres, hem vist un vídeo amb la història dels deixebles d'Emaús i ens hem quedat amb aquesta idea: Jesús està amb tots nosaltres perquè hi ha ressuscitat!!